Service en onderhoud

Aan de sectionaal deur zitten verschillende onderdelen die af en toe aandacht nodig hebben als het gaat om smeren, nastellen, bevestigingen controleren, instellingen en veiligheidsvoorzieningen testen.

Door hier bijvoorbeeld één keer per twee jaar een afspraak voor te maken, voorkomt u onnodige slijtage van kabels, scharnieren, rubbers en de elektrische bediening. Dit komt het gebruiksgemak en de levensduur van uw garagedeur ten goede.

Ook de coating vraagt het nodige onderhoud. Om de lak van de garagedeur maximale bescherming te geven en om kleur en glans te behouden, dient deze regelmatig te worden schoon gemaakt en te worden behandeld met een beschermende wax. Hiervoor hebben wij de Salco onderhoudssets.

Mocht er onverhoopt toch een storing of defect aan uw deur zijn, dan staan wij direct voor u klaar. Op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur zijn wij bereikbaar maar ook daarbuiten kunt u 24/7 via het servicenummer van SALCO (0228-564200) een storing melden en kan er bij spoed snel een monteur bij u zijn.

Vraag naar de mogelijkheden van onderhoud en bestel uw onderhoudsset in onze webshop. Wij wensen u een veilig en plezierig gebruik van uw SALCO garagedeur.

Heeft u vragen over het onderhoud? Ons team staat voor u klaar

Neem contact met ons op voor advies of kom langs in de showroom van Salco Garagedeuren en ervaar binnenkort ook het gemak en comfort van een Salco Garagedeur.