Kanteldeuren

  • Eenvoudig maar goed
  • Voordelig geprijsd
  • Eenvoudig en licht te bedienen

Eenvoudig maar goed

Naast onze geïsoleerde sectionaaldeuren hebben wij ook kanteldeuren in ons assortiment. Als isolatie en tochtdichte afdichting geen vereisten zijn of als het esthetisch aspect minder van belang is, dan vormt een kanteldeur een prima afsluiting van een garage(box) of berging.

Betrouwbaar en voordelig

Doordat een kanteldeur volledig opgebouwd is uit lichtgewicht, verzinkt stalen onderdelen en relatief weinig bewegende delen heeft, is de deur door toepassing van trekveren, eenvoudig en licht te bedienen en vraagt deze weinig onderhoud. De kanteldeuren in standaard maten en kleuren zijn daarnaast gunstig in prijs.

Veiligheid boven alles

Ook hier geldt, veiligheid boven alles. De kanteldeuren zijn in basis voorzien van een solide cilinderslot. Optioneel kan er gekozen worden voor een derde vergrendeling naar bovenzijde deur met daarmee het Politiekeurmerk Veilig Wonen WK*. Afschermkappen worden toegepast op de armen en trekveren om beknelling tegen te gaan.

Kleur en Design

Kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse designs en kleuren. In basis voeren wij de standaard verticale profilering in verkeerswit RAL 9016. Tegen geringe meerprijs kan er een keuze gemaakt worden uit 7 gangbare voorkeurskleuren. Optioneel zijn ook andere RAL kleuren en profileringen op aanvraag mogelijk.

Vragen? Ons team staat voor u klaar

Neem contact met ons op voor advies of kom langs in de showroom van Salco Garagedeuren en ervaar binnenkort ook het gemak en comfort van een Salco Garagedeur.