Nieuwmarkt 2
1681 NP Zwaagdijk-oost

Telefoon: 0228-565999
info@salcogaragedeuren.nl

SHOWROOM

Ma t/m vr 08:00 - 17:00
Za Op afspraak

In 1978 is Salco Bedrijfsdeuren opgericht. Hoofdzakelijk in Noord Holland werden bedrijfsdeuren geleverd voor de agrarische sector en al snel speciale, gasdichte deuren voor de fruitbewaring. In de jaren daarop groeide het bedrijf en werd het assortiment deuren steeds breder en het bereik groter. Vandaag de dag zijn leveringen in Amerika, Scandinavië, Australië en Dubai geen uitzondering.

Tot 2001 werden particuliere sectionaaldeuren gemaakt met het systeem van de industriedeuren. Voor betere veiligheid en in verband met vaak beperkte inbouwruimte zijn ontwikkelingen gedaan voor nieuwe, compacte systemen voor toepassingen bij de particulier. Door het doorontwikkelen van deze producten en de vraag in de markt hebben wij dit uitgebreid tot 5 verschillende types railsystemen en een breed scala aan paneeltypes.

Om klanten die garagedeuren voor- of als particulier afnemen, nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn is in juni 2012 Salco garagedeuren opgericht.

De werkwijze in de zakelijke markt is anders dan die bij particulieren. Bij Salco vinden wij dat elke klant de aandacht dient te krijgen waar hij of zij recht op heeft. Bij de vaak toch wat meer gehaaste zakelijke markt, wordt er snel, praktisch en techniek gehandeld en heeft het persoonlijke aspect toch wat minder aandacht.
Bij de particulier is een garagedeur iets wat men voor eigen gebruik en comfort en voor langere tijd aanschaft. Niet iets wat even snel besloten wordt, dus nemen wij graag de tijd om samen met u tot de beste keuze te komen.