Nieuwmarkt 2
1681 NP Zwaagdijk-oost

Telefoon: 0228-565999
info@salcogaragedeuren.nl

SHOWROOM

Ma t/m vr 08:00 - 17:00
Za Op afspraak

Salco Garagedeuren B.V. is onderdeel van Salco B.V. Opgericht in 1978 onder de naam Salco Bedrijfsdeuren heeft het bedrijf zich door de jaren heen bewezen als een solide en betrouwbare organisatie die een breed scala aan deuren produceert voor o.a. de utiliteitsbouw, agrarische bedrijven, de koel- en vrieswereld en uiteraard voor de particulier. Door voor vele projecten altijd maatwerk met hoge kwaliteit te hebben geleverd is Salco BV in de verschillende branches een bekende en graag geziene naam geworden.

Over heel de wereld worden producten geleverd en reeds duizenden klanten hebben de prettige werkwijze van Salco kunnen ervaren. Een bedrijf met de bekende ‘Westfriese nuchterheid’ wat doelgericht en efficiënt werkt.

Salco Garagedeuren is opgericht in juni 2012. Via deze dochteronderneming van Salco B.V. worden de garagedeuren en bijbehorende zaken verkocht, welke gericht zijn op de particuliere markt.

Een nieuw en vooruitstrevend bedrijf, met een zeer goed gefundeerde basis vanuit Salco BV met jarenlange ervaring en expertise. Bij Salco Garagedeuren hebben wij de korte lijnen van een klein bedrijf en tegelijkertijd een betrouwbare grote organisatie in de rug.