Nieuwmarkt 2
1681 NP Zwaagdijk-oost

Telefoon: 0228-565999
info@salcogaragedeuren.nl

SHOWROOM

Ma t/m vr 08:00 - 17:00
Za Op afspraak

Veiligheid boven alles

Bij de uitvoering en de techniek van onze garagedeuren staat veiligheid voorop. U moet zorgeloos gebruik kunnen maken van uw garagedeur en er vanuit kunnen gaan dat deze altijd betrouwbaar functioneert en door een ieder eenvoudig en veilig kan worden bediend.

Vingerklembeveiliging

Elk type paneel is standaard voorzien van vingerklembeveiliging. Deze wettelijk verplichte beveiliging, voorkomt dat uw vingers bekneld kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Ook een wettelijk verplichte voorziening en dus standaard op onze deuren is de veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur niet ongecontroleerd sluit, mocht
er onverhoopt een defect ontstaan.

Inbraakbeveiliging

Standaard zijn onze deuren kraakbestendig, maar zowel de hand- als de elektrisch bediende deuren kunnen aanvullend nog voorzien worden van het SKG keurmerk, onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Optilbeveiliging

Bij toepassing van een elektrische bediening, is uw garagedeur automatisch voorzien van zogenaamde optilbeveiliging. De motor druk de deur dicht en zal te allen tijde tegendruk opbouwen, op het moment dat iemand handmatig de deur probeert te openen.

Zelfcontrolerende onderloopbeveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken over een ingebouwde onderloopbeveiliging in de vorm van een krachtbegrenzing. Zodra er geringe tegendruk gemeten wordt zal deze direct stoppen en in opengaande richting bewegen.