Nieuwmarkt 2
1681 NP Zwaagdijk-oost

Telefoon: 0228-565999
info@salcogaragedeuren.nl

SHOWROOM

Ma t/m vr 08:00 - 17:00
Za Op afspraak

Standaard deuren met kwaliteit van duurzaam maatwerk

Wanneer zaken als kleur, uitstraling en de kleine details niet de boventoon voeren, maar u vooral tegen scherp tarief snel een garagedeur geleverd wilt hebben, dan biedt onze selectie standaard sectionaaldeuren uitkomst!
De keuzes zijn wat beperkter dan bij maatwerk deuren maar wat vooral telt; de kwaliteit blijft gelijkwaardig!

Standaard maten

Door een combinatie te kiezen uit vier standaard breedtes en vier hoogtes, is voor een groot deel van bestaande deuropeningen de juiste dagmaat deur te selecteren. Mede hierdoor en door de compacte inbouwmaten, kunt u een standaard deur inbouwen, vaak zonder bouwkundige aanpassingen wat mogelijk kostenbesparend werkt.
Daarnaast zijn de maten tevens gebaseerd op de huidige ‘standaard’ in nieuwbouw waardoor ook hiervoor de deuren zeer geschikt zijn.

Paneelsoorten en opties

Na keuze van breedte en hoogte, kunt u kiezen uit 3 verschillende profileringen. Elk type paneel wordt geleverd in de standaard witte aflak, gelijkend RAL 9016 (verkeerswit). Vervolgens kunt u uiteraard nog kiezen voor opties bij handbediende deuren, of kiezen voor een een betrouwbare, elektrische bediening inclusief 2 handzenders en een vaste wandschakelaar, of mogelijk voor de luxere en zwaardere aandrijvingen zoals toegepast bij de maatwerk deuren.

binnenkort hier online te bestellen