Vacature monteur / onderhoudsmonteur

Voor de montage en het onderhoud van onze garagedeuren zijn wij opzoek naar een:

MONTEUR / ONDERHOUDSMONTEUR GARAGEDEUREN

Betreft een parttime of fulltime baan 24-40 uur per week.

Zie jij het zitten om elke dag onze klanten te helpen en blij te maken met de beste oplossing voor hun deurtoepassing? Lees dan snel verder en stap bij ons op de bus!

Functie eisen

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Jij bent degene die uiteindelijk dat komt maken, waar de klant een zorgvuldige keuze voor heeft gemaakt. Dat maakt jou degene die uiteindelijk de oplevering doet en daarmee ben je het visitekaartje van Salco Garagedeuren.

  • (Niveau van) technische MBO opleiding bij voorkeur metaaltechniek, mechaniek of elektrotechniek
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig en gestructureerd kunnen werken met flexibele werkhouding
  • Je bent oplossingsgericht en kunt de opdrachtgever op een correcte manier te woord staan
  • In bezit van rijbewijs B-E

Wij bieden

Salco Garagedeuren biedt naast een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige en informele werksfeer in een dynamische werkomgeving waarin het tonen van initiatief zeer gewaardeerd wordt.

Het werk is geen dag hetzelfde en varieert van het vervangen van oude deuren en koffie aan de keukentafel bij de particuliere klant met mooie levensverhalen, tot series identieke deuren voor aannemers en samen met de mensen in de bouw mooie projecten realiseren met koffie in de bouwkeet.

Over Salco Garagedeuren B.V.

Salco Garagedeuren B.V. is gespecialiseerd in kwaliteitsgaragedeuren voor de particuliere markt. Wij zijn een gezond en innovatief bedrijf gericht op perfectie en het ontzorgen van onze klanten.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al achter het stuur van één van onze in het oog springende montagebussen zitten? Stuur dan een mail met je CV naar jp@salcogaragedeuren.nl t.a.v. de heer J.P. de Graaff